Kako izdelava spletnih strani vaše podjetje dvigne nad konkurenco

Spletna prisotnost je dandanes pomembna karakteristika vsakega uspešnega podjetja. Odlična izdelava spletnih strani poskrbi za veliko prednost pred konkurenco. Vaše podjetje je tako bolj izpostavljeno, vaši izdelki so dobro oglaševani, stranke pa se zavedajo vaše vrednosti.

Celovita podpora spletnemu mestu

Pri izdelavi spletnih strani je pomembno, da imate jasno zastavljene cilje. Ponudnik vam tako pove celoten marketinški in oblikovalski načrt za uspešnost spletnega mesta. Lahko se odločite samo za vzpostavitev spletne strani, brez kasnejšega vzdrževanja ali pa za celoten paket. Paket vsebuje:

  • urejevalnik vsebine CMS za enostavno urejanje in dodajanje vsebin, 
  • prilagajanje vsebine različnim mobilnim napravam, 
  • optimizacijo vsebine za doseganje višje pozicije na Googlu,
  • vzdrževanje in online trženje. 
Sama izdelava spletnih strani je vedno prilagojena tudi željam naročnika.

Prilagajanje željam naročnika prenove strani

Sama izdelava spletnih strani je vedno prilagojena tudi željam naročnika. Pred začetkom vzpostavitve oziroma prenove mesta, se torej odločite o sami vsebini. Razmislite, ali boste dodali članke in videoposnetke,  ali boste izpostavili samo svoje izdelke. Poleg same elektronske komunikacije strank z vašim prodajnim oddelkom, je priporočljivo tudi, da stran vsebuje nasvete za uporabo posameznega izdelka. Tako izdelava spletnih strani vsebuje tudi raziskavo potreb in preferenc kupcev.

Preberite si še naslednji članek: Zavarujmo spletno stran z digitalnim certifikatom

Naša spletna stran vsebuje v ozadju veliko različnih tehnologij varovanja podatkov. Najbolj uspešno pa je, če te podatke zašifriramo. To nam omogoča SSL certifikat.

Hitro posodabljanje vsebin

Urejevalnik vsebine CMS poskrbi za enostavno urejanje in dodajanje vsebin. Na ta način boste vi kot naročnik imeli nenehen dostop in možnost za dodajanje vsebin. Kupce boste takoj lahko obvestili o popustih, posebnih akcijah ali nagradnih igrah. Obenem boste sami dodajali izdelke ali odstranjevali neaktualno vsebino.

Prilagajanje vsebine različnim mobilnim napravam

Največja težava pri izdelavi spletne strani je samo prilagajanje mobilnim napravam. Kupci veliko nakupov opravijo ponoči prek mobilnega telefona ali tablice. Pomembno je, da so vsi izdelki dostopni in pregledni. Na pametnem telefonu mora biti vsa vsebina dobro pregledna in odzivna, brez zastojev ali izpadov strani.

Optimizacija vsebine za doseganje višje pozicije na Googlu

Pri optimizaciji spletne strani gre za prilagajanje vsebine zahtevam Googla. Na ta način dosegate višje pozicije v iskalniku ter dosežete večje število kupcev. Ker se trendi nenehno spreminjajo, je pomembno, da se vsebina redno prilagaja. Podjetje ponavadi nima časa, da bi se ukvarjalo s sledenjem  sprememb, zato za to poskrbi zunanji izvajalec.

Vzdrževanje in  trženje

Vzdrževanje in spletno trženje sta zadnja, a zelo pomembna faktorja za uspešno  prodajo vsak mesec. Online trženje vsebuje pametne investicije v ključne besede in iskalne nize strank. Pri tem izdelovalec online strani poskrbi za preučitev navad kupcev, da dosežete kar najvišje prodajne rezultate.