Weber Spirit E210 je cenovno ugodna in učinkovita rešitev za vse, ki iščejo žar na plin

Značilnost # 1: visokokakovostne rešetke iz litega železa, prevlečene s porcelanom, z elektronskim »crossover« vžigalnim sistemom

Weber Spirit E210 ima dobro zasnovan sistem rešetk za kuhanje, ki puščajo tako želene sledi na vašem mesu. Poleg tega je prevlečen s porcelanom, zato je odporen na obrabo in hrano.

Značilnost # 2: veliko prostora za kuhanje za približno 4 osebe

Potrebovali boste okrog 2.961 kvadratnih centimetrov prostora za kuhanje z veliko toplote (50.000 BTU), da boste opravili delo.

Nikoli vam ne bo treba skrbeti, da boste meso obrnili, ker je na tem žaru dovolj prostora in toplote.

Značilnost # 3: Gorilniki so enakomerno razporejeni, da enakomerno in učinkovito porazdelijo toploto.

Med kuhanjem želite meso položiti kjerkoli in ga speči. Tako je s tem Weberovim modelom. Dobili bodo odlične rezultate, vsakič z močjo 26.000 BTU.

Značilnost #4: Zelo robusten, visoko kakovosten dizajn

Če samo pogledamo žar, vidimo, da je bila zasnova dobro premišljena. Deli so precej težki in vsi so na izgled dobro narejeni in kakovostni. Odtoki maščobe so odlični, saj odpravljajo Značilnost in vžig maščobe.

Značilnost # 5: Enostavna uporaba nadzorne plošče

Z enostavnim sistemom kuhanja se ne boste več trudili s prižiganjem žara. Vse je spredaj, preprosto za uporabo in natančno.

Značilnost # 6: Velike zložljive police iz nerjavečega jekla

Če potrebujete dodaten prostor za kuhanje, je Weber Spirit E210 prava izbira za vas. Nikoli vam ne bo treba skrbeti za prostor, kamor boste postavili pivo ali krožnik z mesom, ki je pripravljen za žar.