Ocena agregata »Predator 2000«

LASTNOSTI IN PREDNOSTI

V tem delu članka bom razpravljal o značilnostih in prednostih uporabe tega modela z malo več podrobnostmi.

UČINKOVIT SISTEM ZA GORIVO

Prva točka, o kateri bom govoril, je njegov sistem za gorivo. Ena redkih pritožb, ki jih imam o tem agregatu, je majhna velikost rezervoarja za gorivo, ki se včasih izkaže za precej neučinkovitega. Všeč mi pa je, da sistem deluje na bencin. Bencin je najcenejše gorivo na trgu, zaradi česar je njegovo vzdrževanje še bolj cenovno ugodno. Vendar pa lahko shranjevanje bencina za daljša obdobja ogrozi njegove sposobnosti, zato ne pozabite uporabiti stabilizatorjev goriva.

NIZKA GENERACIJA HRUPA

Naslednja točka se nanaša na vprašanje o ustvarjanju hrupa. Prišel bo čas, ko boste želeli uporabiti svoj  Predator 2000 watt generator agregat v vaši soseščini, na primer za zabavo ali piknik. Da bi to dosegli, morate poiskati agregat z nižjimi stopnjami emisij hrupa; nekje okoli 60 decibelov je idealna vrednost. Ta model vsebuje dušilnik za zmanjševanje hrupa, ki proizvaja samo 61 decibelov. Občasno ga uporabljam doma, toda moji sosedje niso nikoli poročali o hrupu.

LAHEK IN KOMPAKTEN

Tehta le 22 kg in je skoraj enake velikosti kot navadna posoda za gorivo. Prav tako mi je všeč njegova uporabna prenosna funkcija. Z lahkoto ga lahko vzamete s seboj, medtem ko se odpravljate na avanturo v naravo. Da bi moja izkušnja v naravi bila še lažja, model vsebuje dodatni komplet za avtoprikolice, ki mi omogoča, da agregat povežem z avtoprikolico v trenutku.