Snežna freza Troy-Bilt Storm 2410

60-cm Troy BIld Storm 2410 je najbolj podobna vaši stari frezi TroyBilt, Craftsman ali Murray, ki jo boste nadomestili. Je preprosta snežna freza, ki se je sposobno soočiti s snegom višine od 20 do 30 centimetrov in lahko očisti tiste kupe na koncu dovoza. Ta snežna freza vam bo vzela več časa za očiščenje dovoza ali drugih površin kot katerakoli druga 60 centimetrska freza, ki jo prodaja Troy-Bilt – vendar bo delo še vedno opravljeno.

Za večino ljudi je veliko boljša kot enostopenjska snežna freza in zgrajena bolje kot freze, uvožene iz Kitajske. Je ena redkih snežnih frez v tem cenovnem razredu z električnim zagonom. Vnos je višji od vaše 20-let stare freze Murray, kar pomeni, da lahko očisti tisti pol metrski kup sneg, ki ga snežni plug prinesel čez noč. Je odlična snežna freza, če imate dovoz za 2 avtomobila, dolg okoli 12-15 metrov, in zapade okoli 1,20 m ali manj snega na leto.

 

Zasnovan je za delo na gramozu, travnatih površinah, betonu in asfaltu. Pnevmatike z globokimi nastavki so prave velikosti za to frezo. Prav tako ima drsnike, tako da ne bo opraskala vaših dovozov in dvorišč. Snežna freza Troy-Bilt Storm 2410 (www.thehousista.com/troy-bilt-storm-2410-review/) nima sistema za lahko obračanje, vendar je dovolj lahek za večino ljudi. Ne pričakujte, da bo ta model dobro očistil težek in moker sneg, metal sneg več kot 7 metrov ali imel dober oprijem pri čiščenju kupov, ki jih je pustil snežni plug.

Troy-Bilt Vortex 2490

Nisem oboževalec te snežne freze, vendar to ne pomeni, da ni najboljši za vas. Kombinacija velikega motorja in treh stopenj omogoča tej snežni frezi, da sneg meče precej dlje in ima približno dvakrat večjo zmogljivost kot Storm 2460 zgoraj.