Sestavine Alpha Braina

Ekstrakt “mačjega kremplja”, 350 mg

Uncaria Tomentosa (Mačji krempelj) je rastlina iz Amazonije, ki je bila tradicionalno priporočena kot protivnetno zdravilo in zdravilo proti sindromom utrujenosti.


Onnit »focus« mešanica, 240 mg

GPC – ALPHA GPC je dodatek, ki vsebuje holin. Uporabljajo ga mlajši ljudje za izboljšanje spomina in starejši, da zmanjšajo kognitivno upadanje. Športniki uporabljajo ALPHA GPC tudi za povečanje moči.
Ekstrakt bakope: bakopa je nootropna rastlina, ki se uporablja kot dodatek za izboljšanje spomina in kognicije. Poleg tega lahko uporaba bakope monnieri zmanjša anksioznost.

Huperzia serrata

Huperzine A – Huperzine-A je kognitivni spodbujevalec, ki zavira encim, ki razgrajuje učni nevrotransmiter, acetilholin; Zaradi tega pride do relativnega povečanja. Spada v holinergični razred molekul in je lahko koristen v boju proti kognitivnemu upadu pri starejših.

Onnit »fuel« mešanica, 65 mg

L-levcin: L-levcin je primarna širokorazvejana esencialna aminokislina (BCAA), ki proizvaja največ koristi. Dodatek, ki vsebuje levcin, je sam po sebi še vedno koristen in je lahko cenejši od mešanic BCAA.
Vinpocetin: Vinpocetin je alkaloid, ki izhaja iz rastline navadni zimzelen in je zaradi svojih kognitivnih učinkov med najbolj priljubljenimi nootropiki. Vlada prepričanje, da bi lahko zdravljenje z vinpocetinon povečalo pretok krvi v možgane.

Pterostilben: Pterostilben je metilirana stilben molekula, ki se uporablja kot kognitivni spodbujevalnik in tudi za zmanjšanje holesterola in glukoze.

Alpha BRAIN priporočena uporaba

Onnit priporoča, da se jemlje 2 kapsuli Alpha BRAIN-a na dan skupaj z destilirano vodo kot prehransko dopolnilo.
Držal sem se priporočenega odmerka in z njim sem bil zadovoljen. Ker v dodatku obstaja veliko nootropikov, vam ne priporočam, da vzamete višji odmerek, kot je priporočeno.
Preden vzamete ta dodatek, se posvetujte s svojim zdravnikom, zlasti če ste noseči, sumite na zdravstvene težave ali jemljete katerokoli zdravilo.