WC školjka Toto MS604114CEFG-01 se prodaja v rekordnih številkah

Na sredini seznama najboljših WC školjk je Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II, naslednik prvega Ultramaxa, ki se še vedno prodaja v rekordnih številkah. V tej različici je veliko izboljšav, saj je bil glavni poudarek na tem, da bi bila ta školjka učinkovitejša različica originalnega Ultramaxa. Ta cilj so dosegli z ustvarjanjem sistema 5l/splakovanje, odobrenega s strani WaterSense, ki vam bo prihranil veliko denarja na leto na računu za vodo.

Prav tako je sedenje udobneje; zahvaljujoč univerzalni tehnologiji višine, ki omogoča, da se vse starosti in velikosti počutijo, kot da sedijo na običajnem stolu na stranišču. Na voljo so različne barve: barva kosti, kolonialna bela, bombaž, bel bombaž in sedona bež.

Toto ponuja dvodelni komplet v beli bombažni barvi, tako da lahko prihranite in dobite dva Toto MS604114CEFG-01 Ultramaxa II hkrati. To je veliko za kupce, ki želijo postaviti več kot eno kopalnico. Ta straniščna školjka je podaljšan enodelni model, ki je premazan s SanaGloss, Totovo najljubšo izbiro, ki daje produktom lep lesk tudi po letih uporabe. Ima vse te lastnosti in celo vključuje tišje splakovanje, ki ga je imel prvotni model. To je eden najboljših Totovih produktov, zato izberite Ultramax II, če potrebujete školjko, ki ne bo porabilo veliko vode.

MS604114CEFG # 01 Ultramax II

Tisti, ki iščejo nekaj, kar vsebuje dostojno dvojno ciklonsko splakovanje, boste morda želeli izbrati serijo Ultramax.

https://www.youtube.com/watch?v=Ta337wtO-FY

Odobreno s strani WaterSense, kar pomeni, da je proizvajalec zagotovil, da je sistem za splakovanje zelo učinkovit, saj porabi le 5 litrov vode pri vsakem splakovanju. To bi lahko bila smiselna izbira za tiste, ki želijo nadgraditi starejše modele, ki porabijo dvakrat več.

Ta sistem za splakovanje ustvarja centrifugalno ciklonsko splakovanje, ki zmanjšuje nastajanje odpadkov in ohranja školjko čisto. Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II ima tudi korist od gravitacije in naravnih sil, ki so večje od vodnega tlaka, kar omogoča, da je školjka kar najbolj učinkovita.

Tako kot pri drugih Totovih straniščnih školjkah, je tudi
Toto MS604114CEFG-01 Ultramax II zasnovan tako, da je oblika izjemno ergonomska. Sifon je tudi popolnoma gladek, kar omogoča gladko in hitrejše splakovanje.

Ultramax II ima tudi podolgovato posodo za katero je dokazano, da ponuja več udobja za večino ljudi.

kopalniško pohištvo

Pohištvo, ki ga nujno potrebujete v kopalnici

Kopalniški prostor je eden od pomembnejših v vašem domu. Če ni primerno opremljeno, se v njem ne morete prav dobro počutiti. Slednje pa je precej pomembno, saj v njem preživimo kar nekaj časa.