Ocena električnega grelca vode Bosch

Prilega se v majhne prostore

V svoji hiši nimate dovolj prostora? Pomirite se, Boschev grelnik vode ne zavzame preveč prostora. Je zelo lahek in kompakten. Lahko ga pritrdite na steno ali namestite v vaše kuhinjske omare.

Oskrbuje več vodovodnih naprav hkrati

Z vročo vodo lahko hkrati oskrbujete kuhinjo, kopalnico ali druga mesta. Lahko proizvede dovolj vroče vode, da deluje na dveh vodovodnih napravah hkrati. Da, ima to sposobnost. Grelnik je idealen za komercialno in gospodinjsko uporabo, kjer je v različnih prostorih potreben neprekinjen dovod tople vode.

Nahajati se more v bližini uporabe

Ena od pomanjkljivosti tega grelnika vode brez rezervoarja je, da za razliko od drugih grelnikov, Bosch Tronic 3000 ni mogoče namestiti v prostor, v katerem se ne nahaja pipa za toplo vodo, ki jo želite uporabljati. Lahko se namesti samo pod pult / umivalnik ali blizu pipe. Dobra novica je, da s kompaktno zasnovo ne zavzame veliko prostora in ga je zelo lahko skriti.

Omejen na 240 voltov

Grelec lahko uporabljate samo pri napetosti 240 voltov, uporaba pri višji napetosti ni priporočljiva. Brez skrbi, 240 voltov je vse, kar potrebuje za učinkovito delovanje.

Povzetek

Boschev električni grelnik brez rezervoarja Tronic 3000 je zasnovan tako, da ustreza vsem vašim potrebam glede tople vode. Je hiter in ne zahteva uporabe rezervoarja. Njegova privlačna oblika omogoča, da se prilega številnim gospodinjskim dekorjem. Ponuja tudi ročno nastavljanje na želeno temperaturo. Poleg tega ima 98% toplotno učinkovitost, ki je ena izmed najboljših lastnosti za varčevanje z energijo. Dejstvo, da vam prihrani denar, je dovolj, da izberete ta električni grelnik. Vzdrževanje je relativno nizko in ima tudi petletno garancijo. Ni treba posebej poudarjati, da je Boschev električni grelnik vode odlična izbira za vsak dom in druge prostore, kjer je vedno potrebna hitra topla voda.