Računalniška oprema anni.si

Kupujete računalnik ali samo kakšen njegov del – na primer zaslon, matično ploščo ali kaj drugega? Računalniška oprema anni.si poskrbi za to, da boste dobili najboljše računalniške komponente ali drugo računalniško opremo, po ugodnih cenah. Nanje pa se lahko obrnete tudi v primeru, da pride do okvare vašega računalnika.Računalniška oprema

Katera računalniška oprema je na voljo na anni.si?

– Namizni in prenosni računalniki
– Različni tablični računalniki
– Pametni telefoni
– Računalniški monitorji oziroma zasloni
– Računalniški strežniki
– Vse računalniške komponente, kot so matične plošče, procesorji, diski in podobno
– Računalniške miške in tipkovnice
– Različne vrste skenerjev in tiskalnikov ter kartuš in tonerjev zanje
– Programska oprema
– Antivirusni programi
– Zunanji diski, USB ključki in podobno
– Omrežna oprema za računalnike
– Različni računalniški dodatki, torbice za prenosnike in podobno.

Sestavite si svoj računalnik!


Če si želite računalnik sestaviti sami, potem je računalniška oprema anni.si tisto, kar potrebujete. Na njihovi spletni strani vas čaka velika izbira različnih računalniških komponent, kvalitetnih diskov, med katerimi so seveda tudi trenutno najbolj priljubljeni SSD diski, pa tudi ohišij in vsega ostalega, kar potrebujete za to, da boste ustvarili računalnik po svoji izbiri.

Pri izbiri komponent bodite pozorni le na to, da izberete pravo ohišje zanje, ki ne sme biti premajhno, saj bo sicer hitreje prišlo do prevelikega segrevanja, kar zna biti pri računalnikih velik problem. V primeru, da želite nov računalnik, se torej ne zanašajte na to, da je vaše staro ohišje še dobro, saj je tudi od ohišja lahko odvisno, kako dobro bo računalnik deloval. Enako pa velja za vse ostale računalniške dele. Če le eden od njih ne deluje optimalno ali pa ni kompatibilen z ostalimi deli vašega računalnika, slednjo ne bo deloval tako, kot mora, oziroma se bodo lahko pojavile težave.

Temeljna stvar pri vsakem računalnika je matična plošča, na katero pritrdimo ustrezen procesor, pri čemer je spet treba biti pozoren na kompatibilnost. Pred izbiro in nakupom je zato vedno dobro preveriti ve tehnične karakteristike posameznega izdelka, saj boste le tako izbrali prave komponente. Zavedati se morate tudi, da imajo kvalitetne in pravilno izbrane komponente, ki so kompatibilne med seboj, tudi daljšo življenjsko dobo, zato boste lahko vaš računalnik nemoteno uporabljali dalj časa ali pa ga prodali naprej, ko se ga boste naveličali ali pač ne bo več zadoščal vašim potrebam.