Nailer Repair – odlična rešitev za težave z glivicami

V poletnih mesecih so pogoji za nastanek glivic na nohtih še posebej ugodni. Glivice namreč naravnost obožujejo toplo in vlažno okolje, česar je poleti na pretek. Ljudje se takrat namreč radi zadržujemo v bližini vode, pa naj bo to v bazenu ali pa na morju in večina od nas se po kopanju raje kot z brisačo posuši kar na zraku. Javna mesta, kot so bazeni in druga kopališča ter savne in javni tuši pa niso nedolžna tudi zato, ker se glivic lahko nalezemo. Če torej uporabljamo tuš, ki ga je pred nami uporabljal nekdo z glivicami na nohtih, obstaja velika možnost, da jih bomo dobili tudi mi. Poleg zadrževanja na javnih mestih pa je eden od razlogov za povečanje okužb z glivicami v toplih mesecev tudi ta, da se takrat tudi bolj potimo, še posebej, če smo obuti več ur skupaj, zato je tveganje za nastanek glivic še večje.

Da bi se izognili okužbi z glivicami, moramo biti torej kar se da previdni, najbolje je, da na javnih mestih ne hodimo bosi ter se trudimo noge ohranjati suhe (po kopanju se obrišemo, uporabljamo razne pudre in druge pripravke proti potenju itd.). Če pa do okužbe vseeno pride, obstaja nekaj rešitev.

Ena izmed rešitev je uporaba pisal za nohte z učinkovinami, ki delujejo proti glivicam, na primer uporaba pisala Nailer Repair. Učinek je viden že po zelo kratkem času – že po dvanajstih tednih redne uporabe. Pisalo Nailer Repair namreč temelji na izvlečkih eteričnih olj, učinkovine pa ob uporabi prodrejo globoko v noht, tudi vse do nohtne posteljice, kjer se glivice najpogosteje množijo.

Okužba z glivicami ni življenjsko nevarna, vendar zagotovo ni lepa na pogled, zato je razumljivo, da se je vsak želi kar čim prej znebiti. S pisalom Nailer Repair je uspeh zagotovljen, poletni užitki bodo tako še lepši, naš korak pa samozavestnejši.