Kako izbrati pravi fotelj za vaš dom glede na vaše potrebe ?

Fotelji so idealni za ustvarjanje vašega osebnega območja udobja in vam omogočajo popolno sprostitev v različnih prostorih, kot so dnevna soba, pisarna, spalnica, atelje ali otroška soba. Nekateri fotelji so zasnovani tako, da se lahko hitro spremenijo v ležišča, kjer se lahko udobno namestite in si privoščite popoldanski počitek. Nekateri modeli foteljev so na voljo s taburejem, ki vam omogoča, da si po napornem dnevu spočijete noge. S postavitvijo fotelja v sobo lahko dodate še enosed in tako ustvarite popolno območje udobja in sprostitve.

Fotelj z ležiščem je uporaben kos pohištva v vašem domu, ki vam lahko ponudi dodaten vir udobja. Najpogosteje se fotelji uporabljajo v dnevni sobi, pisarni, spalnici in delovni sobi. Fotelji z visokim naslonjalom so idealni za branje knjig in revij, zato je priporočljivo, da jih postavite v bližino svetlobe, ki bo razbremenila vaše oči. Poleg tega so majhni fotelji odlični za uporabo kot rezervni sedeži za goste.

Sprostite se kadarkoli in kjerkoli s foteljem, ki se spremeni v popolno ležišče.


V spletni trgovini boste našli tudi otroške enosede, ki so namenjeni otroškim sobam. Ti enosedi so izdelani iz kvalitetnih materialov in so zelo udobni. Na voljo so v različnih barvnih kombinacijah, ki se bodo prilegale vsakemu okusu. Nekateri otroški enosedi se lahko raztegnejo v ležišče, kar je idealno, kadar imajo vaši otroci prijatelje, ki ostanejo čez noč.

V ponudbi so tudi enosedi, ki jih lahko zelo enostavno spremenite v udobno ležišče in tako ustvarite idealen kotiček za sprostitev doma. Ne glede na to, ali se želite zlekneti in prebrati dobro knjigo, gledati najljubšo TV oddajo ali pa si privoščiti popoldanski dremež, je ponudba enosedov prava izbira.

Kako pa skrbeti za vaš fotelj ali enosed? Čeprav ni najbolj priporočljivo uživati hrane ali pijače med sproščanjem na njem, se včasih nesreče pač zgodijo. Zato večina modelov v ponudbi omogoča preprosto odstranitev zgornje prevleke, ki jo lahko operete v pralnem stroju ali pa celo v pralnici, če gre za bolj trdovratno snov.

V primeru, da vaš fotelj nima odstranljivih prevlek, je najbolje, da poskusite madež očistiti z vlažno krpo in posebnim sredstvom za odstranjevanje trdovratnih madežev. Vsekakor pa vam svetujemo, da pred nakupom novega enoseda preverite navodila za vzdrževanje, saj boste tam našli številne koristne nasvete za nego in vzdrževanje vašega fotelja.

Fotelji in počivalniki so udobni in mehko oblazinjeni stoli z visokim hrbtnim naslonjalom ter naklonom, ki so namenjeni sprostitvi in počitku. Poleg tega, da so odlični za kratke dremeže, so tudi popolni za delo od doma, saj vašemu telesu zagotavljajo podporo v pravilnem položaju, medtem ko lahko delate na prenosnem računalniku ali tablici. Pravilno izbran fotelj vam bo dal tudi oporo za bolečine v hrbtu in izboljšal vašo držo. Poleg tega lahko tudi izboljšajo videz vašega bivalnega prostora in zapolnijo prazen prostor. Izberite kakovosten fotelj ali počivalnik, ki vam bo dal hiter, zdrav in sproščujoč odmor, ki vas bo napolnil z energijo.