Husqvarna predstavlja generacijo tihih, avtomatskih robotskih kosilnic

Novejši modeli robotskih kosilnic Husqvarna predstavljajo generacijo tihih, avtomatskih robotskih kosilnic, ki zagotavljajo popolno trato brez težav. Kompaktni in lahki novinci ciljajo predvsem na lastnike stanovanj z manjšimi vrtovi s tratami, do 500 m2. Seveda pa obstajajo tudi večji bratje in sestre Husqvarna, kateri lastnikom stanovanj in velikih zelenic ponujajo brezskrbno košnjo skozi celo sezono. Husqvarna robotska kosilnica je tako lahko pravšnja izbira, ne glede na potrebe, ki jih imamo.

Vodilna na trgu

Husqvarna ustvarja kompaktne in zanesljive robotske kosilnice tako za majhne, kakor za velike vrtove. Zdaj se lahko vsi lastniki vrtov, ne glede na to, kako majhna je njihova trata, odrečejo stari kosilnici. Robotske kosilnice imajo baterije za ponovno polnjenje. Nič več skrbi glede stanja trate, robotska kosilnica poskrbi, da je trava popolnoma pokošena 24 ur na dan.

Novejši modeli robotskih kosilnic Husqvarna predstavljajo generacijo tihih, avtomatskih robotskih kosilnic, ki zagotavljajo popolno trato brez težav.

Robotske kosilnice tehtajo različno, glede na moč in zmogljivost. Njihova manjša teža običajno olajša premikanje med območji, na primer pri mestnih hišah z ločenimi tratami. Zelo enostavno jih je premakniti. Vse robotske kosilnice Husqvarna in predvsem novejši modeli imajo tudi napreden sistem proti kraji z alarmom in osebno kodo PIN, zaradi katere je stroj neuporaben v primeru kraje.

V prihodnosti bodo robotske kosilnice za lastnike stanovanj tako pogoste kot danes pomivalni stroji. Husqvarna robotska kosilnica omogoča robotsko košnjo, cenovno dostopno za več lastnikov stanovanj, s čimer se sprosti čas za druge dejavnosti, ne da bi pri tem ogrozili urejanje trate.

Brez emisij in srečni sosedje

Brez emisij med rezanjem, robotska kosilnica samostojno pokosi travnik, pri čemer porabi manj energije kot žarnica. Tihi in dobro oblikovan robot ne bo le ohranil trate popolne, temveč jo bodo cenili tudi vsi sosedje, saj ne povzroča hrupa.

Skupina Husqvarna je največji svetovni proizvajalec izdelkov za zunanjo uporabo, vključno z motornimi žagami, trimerji, kosilnicami in vrtnimi traktorji. Je evropski vodja na področju opreme za namakanje in oskrbo potrošnikov pod blagovno znamko Gardena. Skupina je tudi eden vodilnih v svetu na področju rezalne opreme in diamantnega orodja za gradbeno in kamnito industrijo.

Kakovostna, zanesljiva in uporabna oprema, ne glede na to, ali se pogovarjamo o opremi v notranjosti doma ali o tisti, ki služi predvsem zunaj, je seveda nekaj, kar nam pomaga pri vsakdanjih opravilih, ki so s pomočjo opreme učinkovitejše opravljena, hitreje in vsekakor z veliko manj energije. Predvsem pri košnji trave smo izredno hvaležni za robotske kosilnice, ki vso delo prevzamejo namesto nas.