Z masažo proti negativnim posledicam stresa na vaše telo

Masaža Maribor je idealna za vse posameznike, ki so vsakodnevno podvrženi visoki stopnji stresa in negativnim dejavnikom iz okolja. Stres se dodobra pozna na vseh delih vašega telesa, ne samo na koži, temveč tudi na mišicah in sklepih.masaza-maribor

Sproščanje in razbremenitev telesa

Masaža Maribor je namenjena sprostitvi, razbremenitvi in razvajanju vašega celotnega telesa. Obstajajo različne masažne tehnike, vendar strokovnjaki še vedno najbolj prisegajo na klasično masažo celega telesa.

Odprava bolečin zaradi ponavljajočih se gibov

Dolgotrajno sedenje in ponavljajoči se gibi privedejo do obrabe, preobremenitve mišic in vozov v mišicah. Poleg vsakodnevnega razgibavanja celotnega telesa in podpore hrbtenice pri sedenju je priporočljivo, da si vsaj enkrat na mesec privoščite masažo celega telesa. Masaža Maribor telesa pripomore tudi k odpravi glavobolov in migren.

Bolečine zaradi vozlov v mišicah

Ponavljajoči se gibi, poškodbe in bolezni so potencialni vzroki za nastanek vozlov v mišicah. Vozli so boleče točke različnih dimenzij, ki so ponavadi otipljive s prsti. Masaža Maribor pripomore k začasni prekinitvi bolečine. Masaža ima dolgotrajni vpliv le v primeru, da se v bodoče izogibate dejavnikom, ki lahko privedejo do poškodb mišic. Preprečiti morate vsakdanje dejavnike, kot so sedenje brez opore hrbta, držanje telefona med rameni in glavo brez uporabe rok, tipkanje na previsoko tipkovnico in podobno.

Pozitivni vplivi masaže na celo telo

Masaža Maribor (http://www.beaute.si/kozmeticne-storitve/masaza-nega-telesa) pozitivno vpliva na vaše počutje in imunski sistem. Pred prihajajočim obdobjem prehladov in gripe je tako priporočljivo, da si privoščite masažo celotnega telesa. Na ta način boste odpravili negativne posledice okolja na vaše telo, dvignili razpoloženje in poskrbeli za zdrav duh v zdravem telesu.

Masaža Maribor deluje tudi na vaše razpoloženje

Pozitivni vplivi masaže se kažejo tudi v dvigu stopnje endorfinov v vašem telesu. Masaža Maribor poveča prekrvavitev v vašem telesu in vpliva na sproščanje vaših mišic. Sproščanje izloča endorfine, ki zmanjšujejo bolečino v mišicah in nam dajejo občutek sreče ter zadovoljstva. Z masažo tako odpravimo bolečino in napetost mišicah.