Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP

Dejstva in številke

Cena

Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP je veliko naprava, ki meri 177 x 152 x 104 cm in tehta 90 kg! Ponaša se s 122-centimetersko rezalno glavo, tako da bo traktor pokosil velika območja trave v kratkem času. Nekateri proizvajalci ocenjujejo, da lahko vrtni traktor zmanjša čas košnje za 50% ali več, zato je izbira orodja s pravo širino košnje zelo pomembna. Poleg tega je ta model opremljen s 24-litrskim motorjem Briggs & Stratton V-Twin.

Iščete nekaj močnega in zanesljivega, da bo delo opravljeno? Vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP (www.lawngonewild.com/husqvarna-yth24v48-review/) za prava stvar za vas. Hidrostatični menjalnik in tempomat vam bosta olajšala vožnjo, tudi če nameravate kositi veliko površino trave. Če lahko vozite avto, boste lahko vozili tudi kosilnico. Možnost tempomata je ena izmed najlepših lastnosti tega orodja, saj zagotavlja enostavno vzdrževanje hitrosti košnje, medtem ko sproščeno sedite v sedežu. Ni vam treba skrbeti za prestavljanje v višjo ali nižjo prestavo.

Delovanje in funkcije

Kosilnica je opremljena z električnim rezilom, hidrostatičnim menjalnikom, tempomatom, motorjem V-Twin in 122-centimetersko rezalno glavo. Zasnovana je tako, da vam omogoča hitro in enostavno rezanje vrta z velikimi travnatimi površinami. Če še nikoli niste vozili vrtnega traktorja, obstaja nekaj stvari, na katere vas moram opozoriti.

Najprej preberite priložena varnostna navodila. Čeprav je vožnja z visoko ocenjenimi kosilnicami zelo varna izkušnja, je vseeno zelo pomembno, da razumete smernice za uporabo. S tem boste še dodatno pripomogli k varnosti, nadzoru ter odgovorni vožnji s kosilnico. Razumevanje varnostnih funkcij bo pripomoglo tudi k temu, da boste kosilnico uporabljali še mnogo let. Nihče ne želi vlagati v del opreme, samo da bi se kasneje pokvaril. Ko boste razumeli varnostne značilnosti in zahteve vašega vozila, ga boste verjetno bolj pravilno uporabljali še nekaj let.

Izbrani kakovostni namakalni sistemi za travo. Ročno zalivanje ima zagotovo svoje čare, a na žalost tudi veliko slabosti. Preberi več …