Odlične rešitve za vsak vrt

Če imate v okolici svojega doma večji vrt s travnato površino, ste v veliki prednostmi. Na njem lahko kakovostno preživljate svoj prosti čas. Vsekakor pa je pri tem bistveno to, da je vrt urejen. Za to lahko dobro poskrbite na različne možne načine. 

Urejenost vrta je v veliki meri odvisna tudi od videza trave. Če je ta deloma posušena in je ne vzdržujete dobro, je lahko vse skupaj videti precej zanemarjeno. Odlična rešitev za to so na primer kakovostni namakalni sistemi za travo. Na voljo so vam v specializiranih prodajalnah z vrtno opremo, kjer vam ponujajo še druge odlične storitve. 

Polaganje travne ruše

Podjetja z vrtnimi storitvami vam ponujajo tudi storitev setev trave ter polaganje travne ruše. Seveda je treba pred sejanjem in polaganjem teren na vašem vrtu ustrezno pripraviti. To pomeni, da je treba odstraniti že obstoječe rastlinje, prekopavati zemljo, fino planirati, utrjevati in ne nazadnje še pognojiti vrtno površino. 

Za setev trave na vrtu je treba uporabiti samo kakovostne proizvajalce travnih mešanic, ki so ustrezne za naše podnebne razmere. Do zavidljivih rezultatov pa boste lahko prišči že v samo eni rastni sezono, a le če boste dovolj dobro poskrbeli za redno košnjo, gnojenje, namakanje in ne nazadnje še za dobro prezračevanje. 

Preberite naslednji članek: Preventiven pregled klimatskih naprav

S preventivnim pregledom in vzdrževanjem je mogoče zlahka odkriti in odpraviti možnosti okvar, napak ali sprememb, ki jih je treba izvesti.

Montaža namakalnih sistemov 

Dobro izbrani kakovostni namakalni sistemi za travo vam lahko omogočijo optimalno namakanje ter pokritost celotne površine vrta s travo. Pri tem boste morali biti zlasti pozorni na izbiro proizvajalca za namakalne sisteme. 

Proizvajalci namakalnih sistemov izdelujejo namakanja za zelenice, zelenjavne vrte, gredice ter podobno. Lahko jih povabite k sebi domov in na podlagi ogleda ter izmer vodnega pretoka ter pritiska vam bodo izdelali načrt in ponudbo. Odlične rešitve vam lahko ponudijo tudi za videče terene, ki so za namakanje še toliko zahtevnejši. 

Spletni nakup namakalnega sistema za travo 

Dobri namakalni sistemi za travo so vam na voljo za ogled pa tudi za naročilo oziroma nakup na spletu. Na njem boste našli odlične spletne prodajalne, ki vam ponujajo cenovno dostopnejše celovite rešitve za vaš vrt. Ne pozabite obiskati tudi spletne trgovine ab-doo.si, kjer vas čakajo vrhunski namakalni sistemi za travo ter druge odlične rešitve za privlačnejši in bolj zdrav videz vašega vrta.