Izbira najbolj mikavne majice za dekliščino

Majice za dekliščino

Določeni dogodki so res nekaj posebnega, še posebej tisti, ki so pravzaprav edinstveni. To pomeni, da se praviloma zgodijo samo enkrat v življenju. To je na primer poroka. A pred tem velikim dogodkom so na vrsti še nekateri drugi. Obvezno tudi fantovščina in dekličina.

Dekliščino navadno organizirajo prijateljice bodoče neveste. Priprave so lahko precej zahtevne, če želijo ustvariti nepozaben dogodek. Na prvem mestu je seveda tudi izbira primerne lokacije. Če dogodek poteka v toplejšem letnem obdobju, je vse precej lažje – tudi pri izbiri enotnih oblačil. Majice za dekliščino so namreč navadno enakih barv in z enakim napisom. Nekoliko drugačna pa je majica za bodočo nevesto.

Potisk majic za dekliščino

Enotne majice za dekliščino so skorajda nujne. Seveda si dekleta lahko omislijo še kakšen drug kos oblačila. A ne glede na izbiro, morajo poskrbeti tudi za primeren potisk ali za vezenje na majico. Slednje je še bolj kakovostno in takšne majice so lepše in ne nazadnje tudi precej trpežnejše.

Izbor potiskanih majic za dekliščino.

Pred potiskom je treba poskrbeti za ustrezno število majic, za primerne velikosti pa tudi za barvne odtenke. Punce se pogosto odločijo za majice v nežni pink barvi, seveda je lahko majica za dekliščino tudi v bolj kričečih dekliških barvah. Nato sledi potisk. Ta vključuje kakšen zabaven napis in morda fotografijo, ki je na kakršen koli način povezana z bodočo nevesti in ostalimi dekleti.

Napis na majice za dekliščino

Pri izbiri majice za dekliščino je ključen tudi napis. Seveda je zlasti pomembna vsebina napisa, obenem pa tudi kje bo sam napis nameščen. Lahko je na prednji strani oblačila ali na zadnji. Če se na primer odločimo za napis na zadnji strani, je na prednji strani lahko fotografija ali slika. Seveda se lahko odločimo tudi za obratno različico.

Napis na majici za dekliščino
Napisi na majicah za dekliščino so zabavni, primerne barve in prilagojeni karakterju neveste in družic.

Vsebina je navadno zabavna. Izbere se tudi glede na karakter bodoče neveste. Če je ta nekoliko bolj drzen, imamo pri izbiri vsebine precej več svobode. Ne nazadnje je pomembno še to, da je napis primerne barve, da se torej dobro vidi na oblačilu. V nasprotnem primeru nismo dosegli pravega namena. Računati moramo tudi na to, da se bodo majice uporabljale tudi po dogodku, zato je treba paziti tudi pri izbiri materiala, ki pa naj bo čim bolj trpežen.