Sanacija kanalizacije brez prekopa

Počena ali kako drugače poškodovana kanalizacijska cev lahko onesnažuje okolje in povzroča precej veliko težav, zato jo je treba čim prej popraviti oziroma sanirati, a marsikdo s tem delom kar odlaša, saj meni, da gre za zelo zahtevno opravilo, ki zahteva veliko časa in denarja. To do neke mere drži oziroma je držalo vsaj v preteklosti, ko je sanacija kanalizacije lahko potekala le tako, da se je naredil izkop poškodovane cevi, ki so jo potem zamenjali z novo.sanacija-kanalizacije
Danes pa to ne velja več, saj je možna bolj enostavna in hitrejša sanacija tudi brez prekopa.

Hitra sanacija brez prekopa

V primeru, da potrebujete sanacijo kanalizacije ali počene kanalizacijske cevi, je to možno storiti tudi s tako imenovano linijsko ali točkovno sanacijo kanalizacijskih cevi, pri čemer ni potrebno nobenega izkopa ali rušenja, kar se sliši skoraj neverjetno. Takšna sanacija vsekakor poteka veliko hitreje kot sanacija, ki se je lotimo na klasičen način z izkopom, poleg tega pa povzroča manj nepotrebnega hrupa in prahu, zato je v večini primerov boljša izbira.
Linijska sanacija kanalizacije brez prekopa poteka tako, da se v poškodovano ali počeno cev spusti posebna impregnirana tkanina, ki poskrbi za zaščitno plast, s čimer stare in poškodovane cevi spet postanejo normalno delujoče, saj impregnacija s smolami poskrbi za njihovo popolno neprepustnost. Tako dobijo enako funkcionalnost, kot so jo imele, ko so bile nove.
Podobno poteka tudi točkovna sanacija, bistvena razlika med njima je le v vrsti poškodb kanalizacijskih cevi – katera od obeh vrst sanacij bi bila bolj primerna za vas, vam bo najbolje povedal strokovnjak. Pred začetkom sanacije bo vašo kanalizacijo temeljito očistil in pregledal s kamero, da bo lahko predlagal najboljši možen postopek sanacije.

Počena cev ni več problem!

Z uporabo najnovejše tehnologije tudi počena kanalizacijska cev ni več problem, saj se da težavo rešiti brez večjih stroškov, brez nadležnega izkopavanja ali rušenja ter le z minimalnim hrupom. Takšna sanacija kanalizacije je hitra in enostavna, zato vam ob njej ni več treba biti slabe volje, da si boste z njo nakopali goro dela, kot je veljalo nekdaj.
Če imate težave z vašo kanalizacijo, se vsekakor obrnite na podjetje Mežan, ki vam nudi vse komunalne storitve, predvsem pa strokovno izvedeno sanacijo kanalizacije brez prekopa. Obiščite njihovo spletno stran http://komunala-mezan.si, kjer boste našli vse informacije, ki vas morda zanimajo, za vsa dodatna vprašanja in povpraševanja glede komunalnih storitev pa so vam na voljo tudi po elektronski pošti ali po telefonu.
Naj počena kanalizacijska cev ne predstavlja več težave!