Kaj podariti nekomu, ko dopolni 18. let?

Miselne igre lahko razveselijo našega otroka

Morda je najtežje izbrati nekaj, kar bo razveselilo našega otroka, ki rad razmišlja. Dandanes veliko ljudi še vedno ceni namizne miselne igre. Obstajajo pa tudi take miselne igre, ki so podobne Rubikovi kocki in jo moramo sestaviti. To pomeni, da se lahko z njimi zabavamo skoraj kjerkoli se znajdemo. Poleg tega pa se jih bo naš otrok za vedno zapomnil, saj so brezčasne.

V vsakem primeru so najboljše miselne igre odlično darilo, če naš otrok rad razmišlja in rešuje razne uganke. Lahko dobimo v različnih oblikah, ki jih moramo med seboj pravilno poravnati, da se ujamejo barve, vzorci, sličice ipd.

Osebna darila so odlična izbira

V zadnje nekaj letih so darila za 18. rojstni dan, ki imajo oseben pridih, dobila ogromno popularnosti. To pa je zaradi tega, ker so unikatne ter predajajo določeno sporočilo izbrani osebi. Morda si mislimo, da morajo biti precej kompleksna, vendar temu ni tako. Najbolje je, da si ne otežujemo zadeve, saj so miselne igre s sliko, majica z imenom obdarovanca, šalice z osebnim sporočilom in podobna darila idealna. Ne potrebujejo biti draga ali velika, saj je dosti, če pokažemo, da smo jih namenili obdarovancu in nihče drugemu.

Kaj pa navdušenci nad elektroniko?

Elektronska darila za 18. rojstni dan so skorajda univerzalna. Z njimi težko zgrešimo, saj jih uporablja skoraj vsak posameznik v današnji digitalni dobi. To so lahko elektronske miselne igre, USB predvajalnik, e-knjige, spominske kartice, namizni računalnik ipd. Dejstvo je, da večina najstnikov v vsakdanjem življenju uporablja elektronske naprave, zato je to dobra odločitev za darilo.