Bilibo – inovativna igrača

bilibo_inovativna_igraca

Otroci so raziskovalci po duši in igračo najdejo v predmetu, za katerega si mogoče nikoli ne bi mislili, da se lahko z njim tudi igraš. Zaradi svoje avanturistične duše je vsak otrok edinstven, vendar je vsem nekaj skupnega – odkrivanje novih stvari. Zaradi tega si je Švicar Alex Hochstrasser domislil precej inovativno igračo, ki je naredila pravo revolucijo v otroškem razmišljanju – igračo Bilibo. Kaj je pravzaprav namen igrače? Inovativen produkt je oblikovan v obliki čelade oziroma školjke. Plastična igračka ravno zaradi tega pritegne pozornost malčka, ki jo lahko uporablja po lastni želji. Inovativna igračka Bilibo je lahko pokrivalo, sedež, tunel za vlakec, zajemalka, vedro in še marsikaj drugega. Tukaj otroška domišljija dejansko nima meja.

Igrača Bilibo je bila ustvarjena leta 2001 z namenom, da otroku vzbudi domišljijo. Oblikovana je za otroke različnih starosti. Lahko jo uporablja za različne namene, skratka, igračka Bilibo bo v otroku vzbudila zanimanje kot katerakoli druga. Njegova preprosta izdelava je povsem zavajajoča in to boste ugotovili takoj, ko jo bo vaš malček pričel uporabljati.

Igrača Bilibo je bila oblikovana na podlagi številnih študij, kjer so raziskovali otroške igralne navade. Ugotovili so, da je gotovo najbolj zanimiva tista igrača, ki je najbolj preprosta in uporabna za različne namene. Bilibo igrača je torej nastala izpod rok izkušenih oblikovalcev in povsem navdušila otroke po svetu. Lahko jo ima kot čelado, vanj pospravi igrače, uporabi za sankanje ali pa igranje v vodi. Domišljija otroka nima meja, kar bo dokazal z igračo Bilibo.

Inovativna igrača je vzbudila zanimanje številnih najbolj priznanih prodajalcev po svetu. Vse od leta 2001 je prejela številne nagrade. Poleg ergonomske oblikovanosti se odlikuje tudi po velikostih in barvah. Tako bo vsak otrok dobil natančno takšno igračko Bilibo, kot si jo bo želel. Bilibo igrača je vsestranska igrača, ki je primerna za otroke vseh starosti. Lahko je odlična ideja za darilo. Otrok bo z njo razvijal razmišljanje in se ob tem neizmerno zabaval. Bilibo igrača je naredila revolucijo in dokazala, da so tudi najbolj preproste stvari lahko zelo zabavne.

otroška svetila

Najboljši pripomoček za učenje in igranje malčkov

Vsak človek potrebuje določeno količino svetlobe za uspešno opravljanje raznovrstnih dejavnosti. To še posebej velja za naše malčke, saj se neprestano učijo o delovanju sveta, izboljšujejo svoje motorične sposobnosti in še mnogo več.