Transportni voziček za boljšo produktivnost

Najlonski transportni voziček Light Lift

Prenašanje stvari z rokami je vedno težko opravilo. Pri tem pa smo izpostavljeni raznim poškodbam, saj se hitro zgodi, da preobremenimo hrbet. Tako lahko nastane velika škoda na našem zdravju, kot tudi stvareh, ki jih prenašamo. V industrijskem okolje je tako delo veliko lažje in varno, če uporabljamo transportni voziček. Vozički nam prinesejo mnoge prednosti, kot je večja produktivnost. To se še posebej opazi v skladiščih, garažah in drugih prostorih, kjer se prenaša okoli veliko tovora.

Hitro in varno dokončanje nalog v skladišču

Večja produktivnost je morda prva prednosti, ki nam jo prinesejo transportni vozički. Tako lahko vse stvari preprosto naložimo na voziček in hitro odpeljemo na željeni cilj. Ker bomo tovor peljali, se ne bomo izpostavljali preobremenitvi mišic, hrbta in rok. Ob istem času pa bomo dospeli do cilja zelo hitro in brez zamud. Tako bomo imeli več časa za posvet drugih stvarem na našem delovnem mestu.

Transportni vozički nam prinesejo mnoge prednosti
Transportni voziček RuXXAc

Poleg tega pa lahko vozičke za transport opreme uporablja več ljudi. To je idealna lastnost, če želimo organizirati prevažanje stvari po našem podjetju, kot delovodja ali šef izmene. 

Aluminij je izredno močan in lahek material

Večino transportnih vozičkov je narejenih iz aluminija. Temu je tako, saj je to dostopen, ugoden za nakup ter močan material. Tako lahko naložimo na voziček tudi do 7x težo, kot bi jo lahko nesli z rokami.

Zaradi koles, lahkega ogrodja in močnih ročajev za potiskanje pa bo prevažanje vsakega tovora izredno preprosto. Kolesa vozička so narejena tako, da nudijo čim manjši upor in boljše vodenje v vsakem okolju. Tako močno zmanjšamo možnost za nastanek nesreč ter obenem povečamo varnost vseh zaposlenih.

Manjša možnost za nastanek poškodb

Morda se vprašamo, zakaj niso transportni vozički narejeni iz jekla? Jeklo je res izredno močan material, vendar ima obenem tudi veliko težo. Moderne izvedbe vozičkov uporabljajo močno aluminijasto konstrukcijo, ki je sposobna prenašati zelo visoka bremena. Obenem pa se tako zmanjša možnost za nastanek poškodb, zaradi potiskanja pretežkih tovorov. Lahko ogrodje vozička pa pomeni, da ga bomo brez težav lahko pospravili v omaro, garažo ali drugam, ne da bi se pri tem naprezali. Tako bomo tudi varovali druge naprave in pohištvo, saj jih v primeru nesreče ne bomo zlahka poškodovali z vozičkom.

Večja priročnost prenašanja tovora za vsak dom

Transportni voziček je lahko odlična naložba za vsak dom. Tako bomo lahko hitro in brez težav iz vozila naložili mnoge stvari, kot je zemlja, pesek, pohištvo, lahko pa tudi živila. Možnosti uporabe je skoraj neskončno. Tudi, če voziček uporabljamo bolj občasno, nam lahko v trenutkih, ko ga potrebujemo, močno olajša življenje. Tako ne bomo potrebovali prositi soseda ali prijatelja, da nam pomaga s prenašanjem tovora okoli naše hiše.

Odlično ponudba opreme za transport, skladišča, delavnice in pisarne lahko najdemo na spletni strani www.swedmach.si. Na strani lahko izbiramo med mnogimi proizvajalci kakovostne opreme, kot so lestve, regali za orodja, pisarniško pohištvo ipd.