Strategija popolne preobrazbe

Z zunanjo podobo vsakodnevno pošiljamo svetu sporočilo kdo smo, kako se počutimo, kakšno je naše življenje, itd.. Če s sporočilom, ki ga pošiljate niste več zadovoljni je popolna preobrazba neizbežen in nujen korak, ki ga morate narediti.

Vaš zunanji oziroma estetski izgled je kot grafična podoba podjetja. Z njim sporočate ali ste vredni zaupanja, dostopni, usmerjeni k rezultatom, močni in samozavestni. Modni svet vam vsakodnevno ponuja nove smernice zato mora biti popolna preobrazba strateško dobro načrtovana. Kje torej začeti?

Najprej si vizualizirajte in prikličite predstavo sebe v podobi modno edinstvene, vznemerljive in uspešne osebe. Nato ugotovite kdo sploh ste in kakšno sporočilo želite s svojim zunanjim izgledom sporočiti svetu. Z dobro personalizirano stilsko strategijo lahko dosežete nove vrhove tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. To namreč ni le stilska preobrazba temveč popoln remont vas kot celote. Vse več žensk se odloča za, saj ko enkrat spoznajo katera oblačila jim ustrezajo, se lahko dobro oblačijo celo življenje.

Strateški koraki so naslednji:

– Preglejte vsak kos garderobe posebej. Če se vam kateri kos oblačila ne poda več oziroma ne pristaja videzu, ki ga nameravate doseči, se ga hitro znebite. Vaša garderoba mora biti očiščena, organizirana in navdihujoča za stil v katerega se podajate.

– Pojdite na osebno nakupovanje oblek, ki so primerne tako za vaše vsakdanje življenje kot delo, ki ga opravljate. Aktivnost seveda prilagodite vašemu proračunu.

– Naučite se dobro kombinirati nove kose oblačil s tistimi, ki ste jih pustili v garderobi. Seznam naj zajema do 30 različnih kombinacij novega videza.

– Preučite svoje telo, ten kože, obliko obraza, barvo in vrsto las, karakterne lastnosti,… le tako boste namreč lahko izbrali prave barve, frizuro, ličila, čevlje, itd..

Po naštetih osnovnih korakih boste lažje ugotovili, kakšen bo vaš edinstven nov videz. Pomagalo vam bo tudi prebiranje revij in internetnih strani, kjer predstavljajo nove smernice. Poleg tega se osredotočite tudi na obliko vašega telesa, ki pri izbiri oblačil mora odigrati ključno vlogo. Odkrivajte katere barve in oblike se vam najbolj prilegajo. Poskrbite tudi za »zimzelene« modne stile.

Ko ste izbrali oblačila za vaš novi stil pa je čas za novo frizuro, ki se poda novemu videzu in v kateri se boste počutili udobno tako v službi kot doma. Popolna preobrazba vsakega posameznika je unikatno delo, zato se ji je potrebno posvetiti v popolnosti in pri tem na prvo mesto postaviti sebe.

Kombinirajte moške jope s kapuco in puloverje s potiskom večplastno in s slogom. Preberi več …