Učinkovite rešitve za uspeh na spletu

Podjetje, katerega dejavnost je izdelava spletnih trgovin izdeluje učinkovite spletne trgovine, ki preprosto delujejo in prodajajo, ne glede na to ali gre za osnovno spletno trgovino ali napredno, po meri razvito rešitev. Svetujejo, predlagajo, pomagajo in vas vodijo skozi celoten proces, tudi ko niste povsem prepričani kaj želite in potrebujete. Skupaj boste izdelali trgovino s katero boste pričeli prodajati na spletu.

Spletna trgovina deluje kot vrata vašega podjetja v svet.

Premik v svet digitalne prodaje

Zakaj prodaja preko spleta? Nakupne navade so se v zadnjih letih drastično spremenile. Velik del poslovanja se je selil na splet. Nakupovanje preko spleta je v porastu in če ne prodajate na spletu izgubljate. Preko spleta je mogoče prodajati različne vrste izdelkov kot so fizični izdelki, virtualni izdelki (slike, zvočni posnetki,…), spletni tečaje, rezervacije in celo storitve. Če niste prepričani ali bo investicija v izdelavo spletne trgovine upravičila vaša pričakovanja, se lahko odločite za najem spletne trgovine z možnostjo kasnejšega odkupa.

Razvoj in vzdrževanje

Že med vzpostavitvijo spletne trgovine z Magento, WooCommerce in Shopify programerji poskrbijo, da vzpostavijo čim večjo stopnjo avtomatizacije, kar vam prihrani čas in odpravi možnost napak. Trgovino povežejo z vsemi zunanjimi CRM in ERP programi, jo prilagodijo za različne naprave ter poskrbijo za on-site optimizacijo. S testiranjem in spremljanjem statistik zagotovijo, da nakupi in sinhronizacije z zunanjimi programi delujejo hitro in nemoteno.

Stalno vzdrževanje in proaktivne rešitve

Tudi ko je razvoj spletne trgovine končan, vas ne pustijo samih: z rednim vzdrževanjem poskrbijo, da spletna stran še naprej deluje brez težav, s proaktivnimi rešitvami pa še naprej skrbijo za vaše prodajne in tehnične izzive ter vas vodijo k prodajnim ciljem.

Osnovna orodja za prilagoditev vaše spletne trgovine

Spletne trgovine imajo širok nabor standardnih funkcionalnosti, ki vam omogočajo, da trgovino prilagodite vašim potrebam in načinu poslovanja.

  • Celoten postopek oddaje naročila, plačila in obveščanja kupca je avtomatiziran, kar zagotavlja gladko izkušnjo nakupovanja.
  • Plačilo s plačilno kartico (Stripe), plačilo po predračunu in plačilo po povzetju – vašim strankam ponujajo več možnosti, da izberejo tisto, ki jim najbolj ustreza.
  • Dostava na željen naslov ali lasten prevzem v vaši poslovalnici – ponujajo različne možnosti dostave, ki izpolnjujejo pričakovanja vaših strank.
  • Dodate lahko enega, sto, tisoč ali več tisoč izdelkov. Omejitve na nivoju spletne trgovine praktično ni, kar vam omogoča prosto širjenje vaše ponudbe.
  • Kreirate lahko preproste in variabilne izdelke. Slednji omogočajo kreiranje več variacij enega izdelka z atributi (npr. majice različnih barv in velikosti) ter zadovoljujejo raznolike potrebe vaših kupcev.
  • Vodenje zaloge vam olajša pregled nad količino izdelkov na zalogi in vas po potrebi obvesti, ko je zaloga nizka, kar pomaga ohranjati nemoteno poslovanje.
  • Izdelke lahko razvrstite v eno ali več kategorij ali podkategorij, kar omogoča enostavno navigacijo za vaše kupce, ki hitreje najdejo želene izdelke.
  • Kreirate lahko različne vrste kuponov za popuste, vključno s fiksnimi popusti, popusti v odstotkih, kupon za brezplačno dostavo in časovno omejenimi popusti, ki privabljajo nove in obstoječe stranke.
  • Z integracijo Google analitike lahko spremljate obiske, prodajo in obnašanje obiskovalcev vaše spletne trgovine, kar vam omogoča boljše razumevanje vaše ciljne publike in boljše prilagajanje vaše ponudbe.

Visoka vidnost na spletu

Pri izdelavi spletne trgovine je ključno, da obiskovalci doživijo pozitiven prvi vtis. Uporabljajo tehniko odzivnega oblikovanja (responsive design), ki zagotavlja, da je vaša trgovina prilagodljiva različnim napravam, s katerimi brskajo po njej. Za vsako stran, izdelek in kategorijo lahko določijo meta naslove, opise ter prijazne povezave, ki so optimizirane za iskalnike. S tem poskrbimo, da je vaša trgovina visoko uvrščena v iskalnikih, kar povečuje možnosti za privabljanje novih obiskovalcev. Poleg tega so vgradili funkcionalnost za dodajanje in sledenje oglaševalskim akcijam, kar omogoča lažji remarketing ter analizo nakupovalnih navad vaših strank. S tem zagotavljajo, da ostajate korak pred konkurenco in ohranjate visoko vidnost vaše trgovine na spletu.