Zakaj kupovati v otroški trgovini?

Poznamo več različnih vrst trgovin – od športnih pa vse do trgovin, kjer se prodaja hrana in pijača. Med priljubljenimi trgovinami pa je tudi otroška trgovina, brez katere starši in otroci ne morejo. Otroška trgovina namreč nudi prav vse tiste stvari, ki jih potrebujejo tako otroci kot tudi starši. Ne le, da lahko v otroški trgovini kupimo različne pripomočke za vzgojo, marveč tudi oblačila, igrače in seveda stvari, ki jih potrebuje nosečnica. Otroška trgovina namreč ni le prodajalna z igračami, marveč nudi številne druge kvalitetne izdelke, med katerimi lahko starši in otroci izbirajo. Ali se boste odločili za otroško trgovino in nakupovanje preko spleta ali v fizični trgovini pa je v celoti vaša izbira.

Lesene igrače nikoli ne gredo iz mode

Že naši predniki so enostavno oboževali igrače, ki so bile narejene iz lesa. Ne zaradi tega, ker bi oboževali les, marveč zato, ker enostavno niso izdelovali igrač iz takšnih materialov, kot jih poznamo danes. Vseeno pa lesene igrače nikoli niso šle iz mode. Ravno nasprotno! Lesene igrače so še dandanes izjemno priljubljene tako pri starših, kot tudi otrocih. Navkljub sem bleščečim, ekstravagantnih in inovativnim igračam, so lesene še vedno najbolj ‘in’. Zakaj je temu tako?

Read More

Bilibo – inovativna igrača

bilibo_inovativna_igraca

Otroci so raziskovalci po duši in igračo najdejo v predmetu, za katerega si mogoče nikoli ne bi mislili, da se lahko z njim tudi igraš. Zaradi svoje avanturistične duše je vsak otrok edinstven, vendar je vsem nekaj skupnega – odkrivanje novih stvari. Zaradi tega si je Švicar Alex Hochstrasser domislil precej inovativno igračo, ki je naredila pravo revolucijo v otroškem razmišljanju – igračo Bilibo. Kaj je pravzaprav namen igrače? Inovativen produkt je oblikovan v obliki čelade oziroma školjke. Plastična igračka ravno zaradi tega pritegne pozornost malčka, ki jo lahko uporablja po lastni želji. Inovativna igračka Bilibo je lahko pokrivalo, sedež, tunel za vlakec, zajemalka, vedro in še marsikaj drugega. Tukaj otroška domišljija dejansko nima meja.

Igrača Bilibo je bila ustvarjena leta 2001 z namenom, da otroku vzbudi domišljijo. Oblikovana je za otroke različnih starosti. Lahko jo uporablja za različne namene, skratka, igračka Bilibo bo v otroku vzbudila zanimanje kot katerakoli druga. Njegova preprosta izdelava je povsem zavajajoča in to boste ugotovili takoj, ko jo bo vaš malček pričel uporabljati. Read More