Ličila izbirajte delu dneva, priložnosti in letnemu času primerno

Ličila zahtevajo premišljeno uporabo; pretiravanje ima lahko namreč povsem drugačen učinek od želenega. Pri nanosu ličila je tako dobro upoštevati različne okoliščine, zelo koristen pa je lahko tudi nasvet strokovnjaka za ličenje, ki bo določil, katera ličila najbolj ustrezajo vaši polti, barvi las, oči ipd. Ličenje pa naj bo vedno usklajeno tudi z vašo garderobo, kar bo poskrbelo za harmonično zaokrožitev vaše zunanje podobe.

Read More

Ličenje in modna preobrazba

Znanje ličenja je zelo pomembno, saj je to pomemben del “lepotnega” življenja. Urejen videz je namreč zelo pomemben del našega vsakdanjika. Pri tem je tečaj ličenja najlažji način, da se naučimo izdelovanja pravilnega makeupa. Na tečajih ličenja nas naučijo kako si urediti svoj make up in kako ravnati s pripomočki.ličenje Read More

Strategija popolne preobrazbe

Z zunanjo podobo vsakodnevno pošiljamo svetu sporočilo kdo smo, kako se počutimo, kakšno je naše življenje, itd.. Če s sporočilom, ki ga pošiljate niste več zadovoljni je popolna preobrazba neizbežen in nujen korak, ki ga morate narediti.

Vaš zunanji oziroma estetski izgled je kot grafična podoba podjetja. Z njim sporočate ali ste vredni zaupanja, dostopni, usmerjeni k rezultatom, močni in samozavestni. Modni svet vam vsakodnevno ponuja nove smernice zato mora biti popolna preobrazba strateško dobro načrtovana. Kje torej začeti?

Najprej si vizualizirajte in prikličite predstavo sebe v podobi modno edinstvene, vznemerljive in uspešne osebe. Nato ugotovite kdo sploh ste in kakšno sporočilo želite s svojim zunanjim izgledom sporočiti svetu. Z dobro personalizirano stilsko strategijo lahko dosežete nove vrhove tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. To namreč ni le stilska preobrazba temveč popoln remont vas kot celote. Vse več žensk se odloča za , saj ko enkrat spoznajo katera oblačila jim ustrezajo, se lahko dobro oblačijo celo življenje. Read More

Silikonsko obdarjena manekenka in knjige

London se v zadnjem desetletju iz leta v leto bolj upravičeno lahko imenuje pomladna prestolnica knjig: tamkajšnji mednarodni knjižni sejem raste iz leta v leto, letošnjo izdajo so po besedah direktorja sejma Alistaira Burtenshawa že prvi dan pospremile navdušujoče številke – dvajset odstotkov več nebritanskih obiskovalcev in sedem odstotkov več razstavljalcev iz skupaj dvainštiridesetih držav, devet odstotkov več vseh obiskovalcev že prvi dan sejma, deset odstotkov več razstavljalcev otroških knjig, manj kot sicer je bilo le britanskih knjigotržcev, kar so si mnogi razlagali kot znamenje vse večje mednarodne pomembnosti sejma. Vse kaže, da postaja londonska prireditev res vse pomembnejša v koledarju svetovnih knjižnih sejmov, še več, v nekaterih segmentih začenja strumno konkurirati bolonjskemu in frankfurtskemu sejmu.

Časnik Telegraph je začetek letošnjega londonskega sejma pospremil z nič kaj spodbudno ugotovitvijo, da je bil otvoritveni dan bolj podoben živinskemu sejmu kot pa dogodku, ki slavi odlično pisanje. Dokazov za to trditev ni bilo težko odkriti: pred žaromete kamer in objektive številnih fotografov so se – v spremstvu predstavnikov založb – prišli pokazat igralka in nekdanja ljubica politika Jeffreyja ArcherjaSally Farmiloe, predvsem v Veliki Britaniji razvpita silikonsko »okrepljena« starleta Jordan, ki bo kmalu izdala avtobiografijo, znana ameriška biografinja Kitty Kelley, napovedujoča »vročo« knjigo o družini Bush, ki naj bi izšla septembra, le dva meseca pred ameriškimi predsedniškimi volitvami, in pa veliki šef reklamne agencije Saatchi & Saatchi Kevin Roberts, ki je uživajoče ležeč na luksuzni postelji napovedoval svojo knjigo z naslovom Ljubezenska znamenja, v kateri napoveduje zaton blagovnih znamk. Direktor sejma Alistair Burtenshaw je na kritike takoj odgovoril s protinapadom, češ da so ob dejstvu, da le petdeset odstotkov britanskih prebivalcev bere knjige, na sejmu več kot dobrodošli tako Jordan kot kdor koli drug, ki je zmožen za knjigo kaj narediti.

Saatchi Gallery
Saatchi Gallery (Photo credit: Markyboy81)
Enhanced by Zemanta

Kaj so keratinski lasni podaljški

Keratinski lasni podaljški so lasni podaljški, ki so izredno priljubljeni in zelo kvalitetni, tako po izgledu kot tudi po sestavi. Po izgledu so lepi, svilnati in sijoči, po sestavi pa močni in odporni, z dodatnim keratinom. Keratin je beljakovina, ki je sestavni del vsakega lasu. Poleg las je keratin sestavni del dlak in nohtov. Z večjo vsebnostjo keratina so naši nohti, lasje in dlake, močnejši in bolj trdni ter odporni, tako na vlago in sonce kot tudi na lomljenje. Zato naši lasje lahko veliko zdržijo, pozimi velik mraz, poleti vročino, vlago v zraku, morsko sol na morju, klor v bazenih,…

Poleg tega pa zdržijo tudi visoke temperature oblikovalcev las, kot so likalniki ali kodralniki za lase. Zaradi velike vsebnosti keratina, ki je aminokislina, se lasje lahko poljubno oblikujejo, se zvijajo, spletajo in se pri tem ne lomijo. Tudi keratinski lasni podaljški so takšni, izredno kvalitetni, primerni za različno oblikovanje, barvanje, dolgo nošenje. Keratinskim lasnim podaljškom, ki že naravno vsebujejo precej keratina, pa je še dodan keratin, ki lase naredi še lepše, bolj sijoče in bolj močne. Seveda pa lahko s primernimi preparati tudi pripomoremo k večji kvaliteti svojih las ali lasnih podaljškov.

Veliko izdelkov za nego las na policah drogerij ali večjih trgovin vsebuje keratin. Zato ob nakupu bodimo pozorni na veliko vsebnost keratina. Našim lasem, če so lomljivi, lahko na ta način podaljšamo življenjsko dobo brez da bi morali poseči po škarjah. S keratinom so naši lasje bolj prožni in primerni za več oblikovanja, brez lomljenja naravnih ali umetnih las.